— Over mij

Schrijver op Hakken

Wie is Mare Lensvelt?

De 'Over mij' gaat eigenlijk over jou. Want ik schrijf glasheldere teksten, ijzersterke copy en loepzuivere opiniestukken. Maar ik was vaatchirurg. Rijst de vraag: hoe maakt dat jouw teksten beter?

Het schrijversvak en het artsenvak hebben meer overeenkomsten dan je misschien verwacht. Allereerst zijn beide beroepen een ambacht. Je werkt met handen en hoofd. Daarnaast staat in beide vakken de klant met een hulpvraag centraal. Tenslotte werk je in beide vakken gestructureerd naar een harde deadline. 

Drie chirurgische vaardigheden die ik inzet voor jouw teksten:

  • Vragen stellen en echt luisteren
  • Een analytische blik op elk onderwerp
  • Plannen en deadlines halen
Mare Lensvelt Schrijver op hakken

Wat kan je van mij verwachten?

Het kiezen van een copywriter voelt misschien als een sprong in het diepe. Hoe weet je of ik de juiste persoon ben voor jouw bedrijf? Daarom doe ik je drie beloftes, waar je me aan mag houden.

— 01

Ik doe wat ik zeg

Deadlines haal je. Afspraken kom je na.

Hoe verschillend de opdrachten die ik doe ook zijn, vertrouwen is altijd het uitgangspunt. De beste basis voor vertrouwen is openheid.

De deadline die we stellen? Die haal ik. Want afspraak is afspraak.  

— 02

Ik streef naar beter

Stoppen bij goed? Ik streef naar beter. 

Of het nou gaat om mijn passie voor hardlopen; kan het sneller, verder? Of om een tekst schrijven; kan het scherper, duidelijker? 

Zo krijg je de allerbeste teksten want ik stop pas als jij tevreden bent. 

— 03

Ik schrijf voor de lezer

Wat wil jouw lezer weten?

Dat is de belangrijkste vraag als het gaat om een tekst. Veel belangrijker dan wat jij wilt vertellen. Zeker als het gaat om complexe onderwerpen.  

Teksten schrijf ik voor je lezer. Dan komt wat jij wilt vertellen bij hen aan.